Побили за твір і погрожували: На Тернопільщині вчителі потрапили у гучний скандал (відео)

У своєму творі школяр вказав, що вчителі нічого не вчать, тільки каву п'ють.

Вчителі образилися на заяву дитини щодо них. Фото: скріншот із відео.

У селі Підлісне на Тернопільщині контрольна робота учня третього класу закінчилася судом між педагогами і матір'ю хлопчика. Як з'ясувалося, вчителів дуже розлютило те, що хлопчик написав у зошиті для контрольних робіт. У своєму творі школяр вказав, що вчителі нічого не вчать, тільки каву п'ють. Про це йдеться в сюжеті програми "Сьогодні" на ТРК "Україна", передають Патріоти України.

Вчителі нібито розсердилися і викликали поліцію. За словами матері, хлопчика закрили у класі із трьома полісменами і вчителькою. Педагог при поліцейських кілька разів ударив школяра по потилиці і погрожував відправити його в інтернат.

У підсумку, справа дійшла до суду. Районний суд міста Монастириська побачив елементи наклепу в матеріалах справи. Позов педагогів не задовільнили.

Причому, зошит зі скандальним записом зник зі школи. Мати школяра подала зустрічний позов про побиття дитини і перевищення повноважень поліцейськими.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...