Початок багатообіцяючий: Вийшов трейлер романтичної комедії "Гуцулка Ксеня" (відео)

Класична історія на український манер про "принца" (американця українського походження, спадкоємця мільйонного статку) та карпатської "Попелюшки" (красивої, щирої, немеркантильної, патріотичної), знайде відгуки у серцях любителів жанру

Представлено офіційний трейлер української романтичної музичної комедії "Гуцулка Ксеня". Автором сценарію та режисером-постановником стала Олена Дем'яненко, зазначають Патріоти України.

Над фільмом працювала міжнародна акторська команда: Варвара Лущик (Україна), Максим Лозинський (США), Олів'є Бонжур (Бельгія), Ігор Цишкевич (США), Олег Стефан (Україна), Катерина Молчанова (Україна), фрік-кабаре Dakh Daughters. Участь також брала група "ДахаБраха".

За сюжетом з Америки на Франківщину, до Ворохти, прибуває група американців з важливою місією - знайти наречену для молодого Яро. Батько хлопця залишив заповіт, за яким син отримає у спадок мільйон доларів лише у тому випадку, якщо одружиться на свідомій українці.

Фільм знято за мотивами твору Ярослава Барнича. В історію української музичної культури Ярослав Барнич увійшов насамперед як автор оперети і пісні "Гуцулка Ксеня". У 1939 році всі твори Ярослава Барнича було заборонено радянською владою, а він був змушений емігрувати до Канади, а пізніше до США.

Варто також знати, що кінопроект стрічки став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно. Сума державного фінансування проекту склала 23 млн 871 тис. грн при загальній вартості виробництва 47 млн 742 тис. 800 грн. Картина вийде в прокат 7 березня 2019 року.

Давайте пригадаємо також, як звучить пісня Ярослава Барнича, котру не змогли витравити з народної пам'яті ні сталінські кати, ні наноси часу. Мабуть самі завдякі її щирої проникливості у серця не канула у Літу і п'єса великого митця "Гуцулка Ксеня".

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.