"Почему наше общество заслуживает смертельные ДТП", - журналіст

На думку деяких громадян, поліція не повинна переслідувати нетверезих водіїв, щоб додатково не провокувати ДТП.
ДТП. Ілюстрація: соцмережі.

"Почему наше общество заслуживает смертельные дтп? Пример", - написав журналіст Влад Антонов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Одесса! Ужас! Только что на Ивановском мосту Водитель сбил насмерть пешехода, и пытаясь скрыться с места ДТП, из-за погони за ним полицейского экипажа на 2-й заставе сам попадает в ДТП и разбивается на смерть. Итог: два трупа и горе в семьях. Берегите себя и будьте внимательны на дороге!"

Знаете кого обвиняют граждане в смерти пьяного водилы? Пам-пара-рам... Полицию! Мол не надо было гоняться - был бы жив... У меня все. Дохните дальше, громадяны".

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...