Почетный член: Петербурзькі "казаки" записали Трампа у свої ряди

"Казаки" вирішили запросити Трампа разом з родиною відвідати Санкт-Петербург.

Дональд Трамп. Фото:Uznayvse.ru

Петербурзькі козаки з організації "Ірбіс" прийняли переможця президентських перегонів в США Дональда Трампа в ряди своєї громади. Про це повідомив отаман Андрій Поляков, передають Патріоти України з посиланням на Русскую службу ВВС.

За словами Полякова, йому подобається заява Трампа про бажання налагодити відносини з Росією. Також, його втішила заява обраного президента про "неготовність годувати НАТО".

Він упевнений, що така позиція сприятиме зміцненню відносин між країнами. Також отаман вважає важливим, що дружина республіканця - слов'янка за походженням.

Козаки вирішили запросити Трампа разом з родиною відвідати Санкт-Петербург.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...