"Почти как Павлик Морозов": У окупованому Луганську бабуся "здала" внучку в "МГБ" за проукраїнську листівку

12-річна луганчанка знайшла патріотичну листівку і принесла додому, що дуже не сподобалося ватній бабусі.

У окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

В окупованому Луганську в День захисника України і свята козацтва, невідомі розкидали листівки «проукраїнського змісту». Така листівка потрапила в руки 12-річної дівчинки, чия бабуся за її проукраїнську позицію поскаржилася в «МГБ ЛНР». Про це повідомляють в соцмережі в групі «ЛНР - хроніки дурдому», передають Патріоти України.

За даними місцевих жителів, листівку - привітання бійцям ЗСУ знайшла 12-річна луганчанка і принесла в будинок. Її листівку побачила бабуся і звернулася до окупантів з «МГБ ЛНР». У співтоваристві пишуть:

«Забрала листовку у девчонки и давай наяривать в ментовку, мол так и так… Совсем недалеко от Павлика Морозова и отказных писем от родственников в период сталинских чисток. Молодежи Луганска не чужды украинские ценности, они родились и выросли в Украине, но их бабушки, пока живы, будут тащить своих внуков в „совок“. Мертвецы тянут молодежь с собой. Спасибо бабушкам, вы нам уже сделали сюрприз в 2014 году».


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...