Почути наш біль: Королева Великобританії підтримала Україну в британському відборі на "Євробачення 2016"

Співачка українського походження виступила з піснею про війну в Україні і просила світ підтримати країну.

Діана Месс отримала відповідь від королеви Єлизавети. Фото: соцмережі.

Королева Великобританії Єлизавета II написала офіційного листа українці Діані Месс, яка брала участь в британському відборі на "Євробачення 2016". Про це співачка написала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Королева Британії почула, що Україні потрібна допомога і пообіцяла зробити, як співається в пісні - почути нашу біль і підтримати нашу країну", - повідомила Діана.

"Мені відповіла королева Великобританії. Нарешті отримала лист з Букінгемського палацу. Єлизавета II трошки затримала відповідь, тому прохання про підтримку сінглу "World Support Ukraine" вже не актуальне. Натомість королева Британії почула, що Україні потрібна допомога, і пообіцяла зробити, як співається в пісні - "Feel our pain and support Ukraine" - почути наш біль та підтримати нашу країну. Цей лист надихає мене співати, писати нові пісню, закінчувати альбом Vse.svit, а наших волонтерів не здавтися! Боже, Бережи Королеву! Боже Великий, Єдиний! Нам Україну Храни!" - написала співачка.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...