"Подайте на пропитание": ​На вулицях Горлівки жебракують голодні бойовики

Терористи просять у місцевих хоча б щось поїсти.

Ілюстрація: ЖЖ

У Донецькій області бойовики почали жебракувати. Про це на своїй сторінці в Facebook написав донецький журналіст Микита Синіцин, передають Патріоти України.

За його словами, в Горлівці пішли жебрати люди в камуфляжі - вони просять поїсти, пояснюючи це тим, що їм не платять заробітну плату.

«На жебрака чоловік не схожий, їжу яку йому дала господиня почав їсти практично при мені, видно був дійсно голодний, та й не намагався заходити в усі двері, як зробив би який-небудь класичний жебрак. Чесно кажучи, навіть не знаю, що це було? Тим більше чоловік був абсолютно тверезий», - процитував журналіст місцевого жителя.

«Цікаво «військовослужбовцям ДНР» дійсно перестали платити, можливо дали знати про себе рани і контузії, або в місті професійні жебраки пробують нову технологію «роботи?», - додав журналіст.

Встигли вчасно: На Франківщині з охопленого вогнем будинку врятували дитину (фото)

четвер, 2 травень 2024, 22:20

В четвер, 2 травня, у житловому будинку в селі Долиняни Івано-Франківського району сталася пожежа. До місця виклику негайно було направлено рятувальників міста Рогатин і добровольців-вогнеборців села Фрага. Полум'я вдалося приборкати, ніхто не постражд...

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...