"Подарунок" на Миколая: "Миротворець" оприлюднив пошти ватажків "ЛНР"

У центрі зазначили, що найближчим часом будуть оприлюднені поштові скриньки ключових фігурантів проросійської пропагандистської машини на окупованій території "ЛНР".

Ілюстрація: hyser.com.uaУкраїнський волонтерський центр "Миротворець" оприлюднив дані, які отримані в результаті злому електронних пошт ватажків "ЛНР" і "міністерства пропаганди" терористичної організації. Про це сказано на сторінці центру у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Журналістам-документалістам і дослідникам у День Св. Миколая подарунок від центру "Миротворець". Тепер прийшов час показати, як працює пропаганда в проросійській терористичної організації "ЛНР". Дамп пошти, який ми сьогодні публікуємо, вже давно в наших руках. Від нього ще навесні 2017 року т.зв. "міністерство пропаганди ЛНР" у силу низки причин "відмовилося", але завдяки нам він продовжував працювати. Причому працював виключно на благо України і її громадян. Втім, вивчаючи вміст, ви це самі побачите", - сказано в заяві.

Зокрема, мова йде про: дамп e-mail т.зв. "міністерства пропаганди терористичної організації "ЛНР"; дамп поштової скриньки SHILOVA51@MAIL.RU (Шилова Вікторія); дамп поштової скриньки головного редактора пропагандистського антиукраїнського сайту "Україна.ру" Іскандера Хісамова; перелік бойовиків і найманців т.зв. 3 БТГр РГ терористичної організації "ДНР"; дамп пошти lugowoy.shura2@yandex.ru - і багато іншого.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...