
Їжа з великою кількістю жирів та вуглеводів запускає систему винагороди мозку, і тому люди стають залежними від не надто корисних страв. Такий висновок зробили науковці Єльського університету, повідомляють Патріоти України.
Для дослідження науковці демонстрували піддослідним фото з різноманітною їжею. Як показали результати, споглядання фото їжу з високим вмістом жирів, цукру і вуглеводів суттєво впливало на центр винагороди мозку набагато. Вони задіювали більше нейронів, аніж будь-яке інше фото їжі.
Науковці припускають, що подібна реакція пов’язана з тим, що шкідлива їжа з’явилася відносно недавно. Через це люди наразі не навчилися спокійно реагувати на не.
Учені запропонували нову теорію походження Місяця. Згідно з їхніми розрахунками, колись по сусідству із Землею перебував незвичайний об'єкт, передають Патріоти України. . Вважається, що Місяць утворився 4,5 мільярда років тому, після того, як величезн...
Міністерство економіки, довкілля та сільського господарства спростовує поширену інформацію про те, що фінансування державної підтримки економіки "Національний кешбек" може бути припинено у 2026 році, передають Патріоти України з посиланням на прес-цент...