Їжа з великою кількістю жирів та вуглеводів запускає систему винагороди мозку, і тому люди стають залежними від не надто корисних страв. Такий висновок зробили науковці Єльського університету, повідомляють Патріоти України.
Для дослідження науковці демонстрували піддослідним фото з різноманітною їжею. Як показали результати, споглядання фото їжу з високим вмістом жирів, цукру і вуглеводів суттєво впливало на центр винагороди мозку набагато. Вони задіювали більше нейронів, аніж будь-яке інше фото їжі.
Науковці припускають, що подібна реакція пов’язана з тим, що шкідлива їжа з’явилася відносно недавно. Через це люди наразі не навчилися спокійно реагувати на не.
В боях з російськими загарбниками на 49-му році життя загинув український актор, телеведучий і військовослужбовець Максим Неліпа. Скорботну новину поширили у Мережі блогерка Олена Філонова, український актор Дмитро Оскін, заступник генерального директо...
Критики гіпсової форми звинувачують автора та тих, хто схвалив її відкриття в несмаку замішаному на вульгарному еротизмі. - За виразністю та майстерністю ця "баба з цицьками" явно не дотягує до французької Маріани, якою імовірно надихався скульптор. Д...