
Їжа з великою кількістю жирів та вуглеводів запускає систему винагороди мозку, і тому люди стають залежними від не надто корисних страв. Такий висновок зробили науковці Єльського університету, повідомляють Патріоти України.
Для дослідження науковці демонстрували піддослідним фото з різноманітною їжею. Як показали результати, споглядання фото їжу з високим вмістом жирів, цукру і вуглеводів суттєво впливало на центр винагороди мозку набагато. Вони задіювали більше нейронів, аніж будь-яке інше фото їжі.
Науковці припускають, що подібна реакція пов’язана з тим, що шкідлива їжа з’явилася відносно недавно. Через це люди наразі не навчилися спокійно реагувати на не.
Викрадені 19 жовтня з паризького Лувру королівські коштовності намагалися продати ізраїльській фірмі CGI Group. Про це повідомив генеральний директор Цвік Наве, передають Патріоти України з посиланням на Bild. Фірма спеціалізується на безпеці, її залуч...
Командувач Сил безпілотних систем Роберт "Мадяр" Бровді заявив, що незабаром росіян чекають незручності у вигляді відсутності електроенергії. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Блекаут – це не страшно. Це трохи ...