Їжа з великою кількістю жирів та вуглеводів запускає систему винагороди мозку, і тому люди стають залежними від не надто корисних страв. Такий висновок зробили науковці Єльського університету, повідомляють Патріоти України.
Для дослідження науковці демонстрували піддослідним фото з різноманітною їжею. Як показали результати, споглядання фото їжу з високим вмістом жирів, цукру і вуглеводів суттєво впливало на центр винагороди мозку набагато. Вони задіювали більше нейронів, аніж будь-яке інше фото їжі.
Науковці припускають, що подібна реакція пов’язана з тим, що шкідлива їжа з’явилася відносно недавно. Через це люди наразі не навчилися спокійно реагувати на не.
Рак залишається однією з найпоширеніших і найнебезпечніших хвороб у світі, і щороку вражає мільйони людей. Виявити його на ранній стадії – ключ до успішного лікування, передають Патріоти України. Деякі симптоми можуть бути ледь помітними або проявлятис...
У перший місяць літа українські пенсіонери вже традиційно отримають вікові надбавки від 300 до 570 гривень для тих, кому виповниться 70, 75 та 80 років. Але водночас інші пенсіонери можуть розраховувати на надбавку одразу за 3 місяці, передають Патріот...