
Їжа з великою кількістю жирів та вуглеводів запускає систему винагороди мозку, і тому люди стають залежними від не надто корисних страв. Такий висновок зробили науковці Єльського університету, повідомляють Патріоти України.
Для дослідження науковці демонстрували піддослідним фото з різноманітною їжею. Як показали результати, споглядання фото їжу з високим вмістом жирів, цукру і вуглеводів суттєво впливало на центр винагороди мозку набагато. Вони задіювали більше нейронів, аніж будь-яке інше фото їжі.
Науковці припускають, що подібна реакція пов’язана з тим, що шкідлива їжа з’явилася відносно недавно. Через це люди наразі не навчилися спокійно реагувати на не.
У Польщі з початку березня 2026 року перестане діяти тимчасовий захист PESEL UKR, тому українцям потрібно буде оформити нову підставу для легального перебування. Одним із головних варіантів стане карта CUKR – трирічний дозвіл на проживання з правом на ...
У 2026 році в Україні змінюються умови виходу на пенсію за віком. Це може стати перепоною для тих громадян, які розраховували піти на пенсію у 60 років, передають Патріоти України. У Пенсійному фонді України пояснили, що не всі українці, яким у січні 2...