Їжа з великою кількістю жирів та вуглеводів запускає систему винагороди мозку, і тому люди стають залежними від не надто корисних страв. Такий висновок зробили науковці Єльського університету, повідомляють Патріоти України.
Для дослідження науковці демонстрували піддослідним фото з різноманітною їжею. Як показали результати, споглядання фото їжу з високим вмістом жирів, цукру і вуглеводів суттєво впливало на центр винагороди мозку набагато. Вони задіювали більше нейронів, аніж будь-яке інше фото їжі.
Науковці припускають, що подібна реакція пов’язана з тим, що шкідлива їжа з’явилася відносно недавно. Через це люди наразі не навчилися спокійно реагувати на не.
Водій сервісу таксі "Uklon" у Дніпрі відмовився допомогти пасажиру з інвалідністю - Богдану Бабченку. Про це він розповів у Фейсбуці, передають Патріоти України. Бабченко зазначив, що весь час користується сервісом таксі "Uklon", тому його інвалідність...
В Україні за чинними правилами з 35 роками стажу та середньою зарплатою можна розраховувати на пенсію, розмір якої буде меншим за середню. При цьому, щоб отримувати пенсію в 10 тис. грн, необхідно платити внески із зарплати в 38,3 тис. грн. Про це йдет...