Подвиги "Мауглі" держава не забуде: "Україна втратила справжнього Воїна", - Президент доручив посмертно нагородити комбата 72-ої бригади Андрія Жука

"Його серце зупинилося вчора о 21 годині. Але наші дали гідну відсіч, незважаючи на ворожу артилерію та "Гради"" - згадав Петро Порошенко.

Андрій Жук буде нагороджений посмертно. Фото:Facebook

Президент України Петро Порошенко відзначив виявлену відвагу й хоробрість українського Героя, командира 3-го батальйону 72-ої мехбригади Андрія Жука. Про це йдеться в повідомленні на сторінці Президента України у Facebook, передають Патріоти України.

"Його позивний Мауглі був легендарним. Сьогодні День прикордонника, а командир 3-го батальйону 72-ої окремої механізованої бригади Андрій Жук закінчив Національну академію Державної прикордонної служби України.

Україна втратила справжнього Воїна. Коли надійшло повідомлення про те, що диверсійно-розвідувальна група ворога зайшла з Куп'янська - Мауглі особисто очолив операцію з її виявлення і вступив з нею в бій.

Його серце зупинилося вчора о 21 годині. Але наші дали гідну відсіч, незважаючи на ворожу артилерію та "Гради". Доручив підготувати нагородні документи на Андрія", - заявив Президент.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...