Погана пам'ять? Журналісти викрили чиновницю митниці, яка "забула" про елітну квартиру і авто (фото)

Не виключено, що кошти на придбання нового житла і машини могли бути виручені чиновником від продажу своєї 85-метрової квартири на проспекті Бажана в травні цього року. Однак факт порушення термінів внесення змін до декларації все ж має місце.

Фото: ЗМІ

Восени 2017 старший інспектор Київської міської митниці Державної фіскальної служби України Людмила Алексашина придбала квартиру і машину Mercedes-Benz C200, проте не внесла відомості про це в свою декларацію. Про це пише Bihus Info, повідомляють Патріоти України.

Відповідно до виписки з Реєстру прав на нерухоме майно, 27 листопада чиновниця купила квартиру площею 50 кв. м в житловому комплексі "Ліко-Град", що на вулиці Ломоносова, 48. Ціни на подібні квартири тут стартують від $ 50 тисяч.

За місяць до цього вона також придбала автомобіль Mercedes-Benz C200 вартістю близько $20 тисяч. Відповідно до закону, протягом десяти днів після кожної покупки Алексашина повинна була додти відомості до декларації про суттєві зміни в матеріальному стані, але це так і не було зроблено.

Не виключено, що кошти на придбання нового житла і машини могли бути виручені чиновником від продажу своєї 85-метрової квартири на проспекті Бажана в травні цього року. Однак факт порушення термінів внесення змін до декларації все ж має місце.

Слід зазначити, що мати працівниці митниці Галина Храпай до 2015 року також працювала начальником управління інфраструктури Київської митниці. У 2013 році вона придбала квартиру площею 103 кв. м в житловому комплексі бізнес-класу "Панорама на Печерську" по вулиці Євгена Коновальця, 44А. Зараз середня ціна квадратного метра тут становить близько $2 тис., тому квартира Храпай повинна коштувати більше $200 тисяч.

Воплі скрепної души: Сину офіцера російської армії регулярно "прилітає" за батька "героя СВО". Однокласники б'ють, іменують сином загарбника (відео)

середа, 1 травень 2024, 9:32

З під картинок телевізора створених російською пропагандою час від часу вилазить інформація про справжні настрої російського суспільства. Часто-густо про що шепочуться батьків на кухнях, стає відомо через вчинки дітей. Як зізнається школярик, все почал...

"Благородно" рятував інших за грубі гроші, а от себе не зберіг: Болгарія екстрадувала до України організатора схеми для ухилянтів

середа, 1 травень 2024, 9:14

З Болгарії екстрадовано керівника злочинного угруповання, яке переправляло українських ухилянтів за кордон. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора України. Повідомляється, що підозрюваного екстрадували в Україн...