Погано поводився в школі: У США лікар прописав марихуану 4-річній дитині

Доктор Вільям Ейдельман поставив дитині діагноз біполярний розлад, а також синдром дефіциту уваги і прописав невеликі дози марихуани.
Марихуана. Фото: соцмережі.

У Каліфорнії лікар терапевт судиться за свою ліцензію після того, як він прописав печиво з каннабісом чотирирічному хлопчику, повідомляють Патріоти України.

Доктор Вільям Ейдельман поставив дитині діагноз біполярний розлад, а також синдром дефіциту уваги і прописав невеликі дози марихуани, які повинні допомогти хлопчикові контролювати гнів. Медична рада Каліфорнії вирішила, що лікар помилився з діагнозом і ухвалила постанову відкликати його ліцензію.
Ейдельман подав апеляцію на це рішення. Як повідомляється, батько хлопчика звернувся до лікаря Ейдельмана у вересні 2012 року, тому що його син погано поводився в школі. Лікар рекомендував невелику кількість марихуани. Це з'ясувалося, коли шкільну медсестру попросили дати хлопчикові печиво з каннабісом під час обіду.
У дитячому віці батько хлопчика сам страждав синдромом дефіциту уваги і біполярним розладом. При цьому, за словами чоловіка, він мав негативний досвід прийому "традиційних" препаратів, через які відчував себе "людською морською свинкою".
Пізніше він почав вживати марихуану, і це допомогло набагато краще. Раніше чоловік отримував препарат для свого старшого сина, у якого також було діагностовано біполярний розлад і синдром дефіциту уваги.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...