Погода на вихідних: Синоптик попередила українців про дощ та штормовий вітер

16 березня у більшості областей України очікується несприятлива погода Про це розповіла синоптик Наталка Діденко, повідомляють Патріоти України.

За попередніми прогнозами, в Україну йде циклон з дощами та знову штормовим вітром. Зокрема, 16 березня у більшості областей України очікуються помірні дощі, сильний вітер західного напрямку до штормових значень.

У південній частині дощі почнуться вже надвечір, а схід негода завтра омине, там буде переважно сухо та без вітряних закидів. Температура повітря в Україні 16 березня вдень буде у межах +4°C...+8°C,, на півдні +7°C...+12°C.

У Києві погода в суботу, 16 березня, буде некомфортною. Зокрема, очікуються дощі та сильний, до штормового, західний вітер.

Температура повітря вдень 16 березня на фоні дощу та сильного вітру буде холодною, +5°C...+6°C. Як повідомила синоптик, у неділю, 17 березня, дощ піде геть, потепліє, а в понеділок сонце розігріє повітря до квітневих градусів.

Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...