Погодні "негаразди": Синоптики розказали, чого чекати українцям на цьому тижні

"Найсильнішим буде вітер в Приазов'ї, можливо до 25-28 метрів за секунду.

Ілюстрація: ЖЖСиноптик Наталка Діденко розповіла, що з початком наступного тижня в Україні очікуються сильні вітри Про це повідомляє Еспресо.TV, передають Патріоти України.

"Найсильнішим буде вітер в Приазов'ї, можливо до 25-28 метрів за секунду. Відповідно, у морі та на переправах штормитиме. Опади. Дощ пройде на заході плюс Житомирщина. На решті території - сіре осіннє казна-що, чи туман, чи низькі хмари. Але без дощу", - зазначила пані Діденко.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...