Погодні "сюрпризи": Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні цього тижня

У східних областях та на південному сході сьогодні та завтра очікуються сніг та штормовий вітер.

Ілюстрація: voprosy-kak-i-pochemu.ru

Протягом цього тижня в Україні очікується морозна погода без істотних опадів. Про це в ефірі Еспресо.TV розповіла синоптик Наталка Діденко, повідомляють Патріоти України.

Вона зазначила, що протягом тижня очікується морозна погода, втім опадів не буде, переважатиме суха і сонячна погода. Натомість вночі похолодає до 8-14 градусів морозу, а у центрі та на півночі - до 15-17 градусів.

Тепліше буде у західних регіонах, зокрема температура повітря на Закарпатті коливатиметься в межах нуля. На решті територій України вдень буде холодно, до 4-9 градусів морозу.

У східних областях та на південному сході сьогодні та завтра очікуються сніг та штормовий вітер. Це, зокрема, стосується Харківщини, Донеччини, Луганщини, Запоріжжя, частини Дніпропетровщини та Миколаївщини.

У Києві опадів не буде, температура повітря буде достатньо низькою, найближчої ночі прогнозується 13-15 градусів морозу, а вдень похолодає до 6-8 градусів.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...