Погрітися в променях чужої слави, або Науковий підхід до мистецтва: Ботаніки потролили популярний український гурт

У Національному науково-природничому музеї помітили "ботанічний" ляп в хіті українського колективу.

Українські вчені з Національного науково-природничого музею розкритикували кліп на хіт групи KAZKA "Плакала". Ботаніки відзначили, що в пісні співають про фіалку, але на відео з'являється зовсім інша квітка. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці музею в Facebook, передають Патріоти України.

Вчені в першу чергу побажали колективу успіхів і привітали зі всесвітньою популярністю, а потім протролили. Ботаніки помітили, що в пісні співається про фіалку, але в кліпі до треку з'являється інший квітка - сенполія. У своєму пості вчені говорять, що кімнатна квітка, яку ми називаємо фіалкою, і яка з'являється в ролику, на справді нею не є. Ботаніки показали обидві квітки, і не упустили можливість розповісти історію рослин.

В кінці поста фахівці знову відзначили, що немає значення, яку з фіалок мала на увазі група, а важливо зберігати критичне мислення і прагнути до нових знань. Користувачам сподобався пост. Деякі відзначили, що його автору потрібно "вручити медаль", а інші здивувалися, що все життя називали фіалкою не ту квітку.

Напередодні пісня української групи KAZKA вперше в історії увійшла до престижного чарт Shazam. Трек став справжнім хітом, а кліп до пісні "Плакала" набрав 100 млн переглядів на YouTube.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...