Погрожувала відрізати голову дитині: У Сумах стався жахливий інцидент з жінкою (фото)

Жінці загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Фото: su.npu.gov.ua

У вівторок, 29 травня, в Сумах жінка закрилася на арендованій квартирі з сином своєї подруги, погрожуючи відрізати дитині голову, якщо їй не повернуть дочку з дитячого будинку, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції (ГУ НП) у Сумській області.

Відзначається, що повідомлення про інцидент надійшло в поліцію близько 08:00. За словами заступника начальника ГУНП в області Володимира Бабича, переговори з жінкою спочатку проводили через віконні решітки.

"Жінка була в неадекватному стані і реально погрожувала дитині відрізати ножем голову. Хлопчик був дуже наляканий і плакав", - сказав він.

Уточнюється, що жінка утримувала дитину подруги з неприязних спонукань. Вночі вони разом розпивали спиртне, після чого подруга і віддала її дочку в дитячий будинок.

На місці події, крім поліції, працював психолог. Дитину вдалося врятувати - жінка відкрила двері після того, як привезли її дочку. У даний час зловмисниця затримана. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 147 КК України "Захоплення заручників".

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...

Вчені розповіли, до якого максимального віку можуть дожити люди

четвер, 18 квітень 2024, 8:24

Люди споконвіку намагалися вигадати спосіб боротьби зі старінням та смертю. Тому протягом історії максимальна тривалість життя постійно зростала завдяки покращенню умов життя, медицині та гігієні, передають Патріоти України. Проте й досі наукова спіль...