Погрожував усіх покарати: У Херсоні біля готелю затримали голого кандидата в депутати (відео)

Оголеного чоловіка, який вигукував гасла на підтримку ЛГБТ-спільноти і погрожував всіх покарати, при цьому активно розмахуючи дітородним органом, затримала поліція.

У мережі з'явилося відео затримання в Херсоні в ніч на четвер, 20 червня, співробітниками поліції кандидата в народні депутати Віктора Коломойченка, який бігав по готелю в оголеному вигляді. Відповідне відео можна подивитися на каналі NewsOne в YouTube, передають Патріоти України.

Чоловік роздягнувся догола і бігав по готелю, при цьому зі слів свідків, він вигукував гасла на підтримку ЛГБТ-спільноти та ім'ям технічного кандидата від Юрія Одарченка ( "Батьківщина") погрожував всіх покарати, при цьому активно розмахував дітородним органом.

У той же час журналіст в ефірі телеканалу також підтвердив, що затриманим виявився Віктор Коломойченко.

"Затриманий в оголеному вигляді спочатку бігав по готелю в центрі Херсона, потім - на вулиці. У цей час я разом з іншим нарядом поліції працював на автовокзалі ... Як Коломойченко виявився в готелі - невідомо. Коли його намагалися зупинити, він кричав, що є технічним кандидатом ... При цьому він всім погрожував", - розповів Мусійко.

Журналіст підкреслив, що після затримання Коломойченка надав правоохоронцям посвідчення: "Тільки геть незрозуміло, звідки він його дістав".

Варто зазначити, що офіційних заяв про затримання, та й про саму подію не надходило.

"Однак ця інформація розходиться по сайтах ... В даний час виборчі органи на місцях чекають офіційних коментарів від поліції і офіційних документів. Поки що нічого немає", - резюмував Мусійко.

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...