Поєднала власне прізвисько політичної проститутки з блакитною рашистською мрією: Запроданка Поклонська зібралася споювати Крим власним брендом "Няш-мяш. Киев наш"

За словами екс-генерал-прокурорши Путіна, цей бренд вона «выстрадала», бо дуже переймалася своїм непристойним прізвиськом

Одіозний депутат Державної думи РФ і колишній «прокурор» Криму Наталія Поклонська заявила про намір випускати товари під власним брендом «Няш-мяш. Киев наш». Про це зрадниця заявила в Ялті під час презентації своєї книги «Крымская весна: до и после. История из первых уст», повідомляють Патріоти України з посиланням на «Крим.Реаліі».

«Вначале я очень переживала по поводу Няш-мяш. Но потом поняла, что надо уметь шутить. Няш-мяш — это стопроцентно крымский бренд. Это символ Крыма — Няш-мяш. Крым наш. А часть вторая – это Няш-мяш. Киев наш», - заявила депутатка нелегітимної Держдуми РФ.

У свою чергу чоловік Наталії Поклонский Іван Соловйов заявив, що на сьогоднішній день вже є підприємці, зацікавлені у випуску продукції під брендом «Няш-мяш». Соловйов також підкреслив, що під зазначеним брендом випускатимуться тільки «качественные крымские товары». Як приклад, подружжя продемонстрували пляшку шампанського, на етикетці якого зображена сама Поклонська.

К слову, в своей книге об аннексии Крыма Поклонская

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...