Поїхала до країни-агресора: З поїзда "Москва-Миколаїв" зникла жінка (фото)

Подруга Антоніни Туренко заявила, що зникла доїхала тільки до кордону Росії, а до України так і не потрапила.

Поліція шукає зниклу Антоніну Туренко. Ілюстрація: Подробности.

Громадянка України Антоніна Туренко, яка їхала поїздом "Москва-Миколаїв" безслідно зникла в суботу, 9 лютого. Про це повідомляє близька подруга жінки Катерина Клименко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.
Українка виїхала з Москви о 16:00, кінцевою точкою призначення дівчини повинно було стати місто Херсон; проте вона туди так і не доїхала. "Дорогие друзья!! Возможно, кто-то ехал в субботу из Москвы поездом в 16:00 в Херсон, номера поезда не помню. Пропала подруга моя, хочу узнать, может кто-то что-то знает. Остальную инфу напишу лично в сообщение. Если есть такие люди, отзовитесь!!! Эта девушка отмечена над этим объявлением!(Антонина Туренко) поезд "Москва-Николаев", отправление в 15:33 . Ехала в Херсон", - йдеться в повідомленні.

Близькі вже написали заяви в поліцію, яка приступила до пошуків Антоніни Туренко. Подруга дівчини зазначила, що вона доїхала тільки до кордону Росії, в Україну не в'їжджала.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...