Показово: Як Кіркоров та Лазарєв відреагували на перемогу Джамали (відео)

Кіркоров стверджує, що підсумовування балів є "вигадкою організаторів".

Сергій Лазарєв і його команда слідкують за оголошенням результатів. Фото:www.unian.ua

Після феєричної перемоги української співачки Джамали з піснею "1944" на "Євробаченні 2016" російський конкурсант Сергій Лазарєв і член його команди Філіп Кіркоров повідомили, що новий формат голосування нібито є примхою організаторів. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Представник Росії Сергій Лазарєв і автор його пісні Філіп Кіркоров заявили про те, що залишилися задоволені своїм виступом у фіналі "Євробачення - 2016".

"Вся Європа проголосувала за Сергія", - сказав Кіркоров, зазначивши що Лазарєв виступив гідно і його третім місце необхідно пишатися.

Також він заявив, що підсумовування балів є "вигадкою організаторів". Кіркоров додав, що в 2008 році співак Діма Білан переміг лише по телеголосуванню.

"Якби не зміна правил, якби вони були, як в 2008 році, то Лазарєв би переміг", - виправдовується Кіркоров.

За результатами глядацького голосування найбільше голосів набрав російський виконавець Сергій Лазарєв - 361. А Джамалі глядачі віддали 323 голоси. Але за загальною сумою двох етапів Україна випередила як Австралію, так і Росію.

В результаті конкурсу "Євробачення - 2016" Україна перемогла, отримавши 534 бали.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...