Похмілля скреп та горе Путіна-Кримського: На Росії різко впала кількість прибічників анексії українського півострова

При цьому 28% росіян вважають, що на економіці Росії анексія Криму позначилася благотворно.

У окупованому Криму. Фото: соцмережі.

На сьогодні лише 39% росіян вважають анексію Криму корисною. А навесні 2015 року так вважали 67% росіян, інформують Патріоти України.

Частка тих росіян, хто вважає, що користь і шкода від анексії Криму – тотожні, за 4 роки зросла з 15% до 39%, свідчать результати опитування фонду "Общественное мнение".

За цей період кількість росіян, впевнених, що "приєднання" українського півострова завдало шкоди, збільшилась з 5% до 7%. При цьому 14% опитаних заявили про виключно негативний вплив анексії Криму на економіку Росії. А 46% росіян вважають, що анексія погано вплинула на міжнародне становище їхньої держави.

Ще 35% опитаних росіян зазначають, що користі і шкоди виявилося приблизно порівну. При цьому 28% росіян вважають, що на економіці Росії анексія Криму позначилася благотворно. Ще 61% опитаних гадають, що "приєднання" півострова ніяк не позначилося на міжнародному становищі Росії.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...