''Поховайте нас разом'': У Маріуполі діти скоїли страшне самогубство (фото, відео)

У Маріуполі Донецької області двоє дівчаток 2002 і 2004 років народження зістрибнули з даху 12-поверхового будинку і розбилися на смерть, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Так, трагедія сталася о 9:30 в Лівобережному районі. Свідком загибелі дітей стала місцева жителька, яка й повідомила правоохоронцям. Як повідомило "0629" джерело, дівчата загинули одразу, у їхніх кишенях були знайдені записки з текстом: "Поховайте нас разом".

Під'їзд будинку, з якого стрибнули підлітки, закривається. Проте, дівчата змогли піднятися на останній поверх і пробратися на горище. Воно закривається на замок, але там є дірка. Ось неї, ймовірно, дівчатка й пролізли.

За словами поліцейських, тіла лежать настільки близько один до одного, що є підстави вважати: вони не стрибнули, а просто зробили крок вниз разом.

Також уточнюється, що дівчаток звали Юля і Катя, вони — учениці 9 і 11 класів й хресні сестри. Одна з них жила на Слобідці, друга — на проспекті Перемоги.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...