Поховали не того: Вчені оприлюднили сенсаційну інформацію про царя Миколу II

Вчені стверджують: люди, чиї останки були підняті з потайної ями на старій Коптяківській дорозі, по багатьом зубним ознакам абсолютно не схожі на царя Миколу Другого.

Фото: ЗМІ

Стоматологи, які проводили експертизу зубощелепної системи черепів, що були знайдені в "царському" похованні на Уралі, прийшли до висновку, що знайдені останки не належать Миколі II, повідомляють Патріоти України.

Експертиза, про яку йде мова, була проведена в рамках відновленого на прохання Російської Православної Церкви розслідування про "єкатеринбурзькі останки". Дослідження проводили кілька вчених - лікар-стоматолог вищої категорії, віце-президент Стоматологічної асоціації Санкт-Петербурга Еміль Агаджанян, історики Леонід Болотін і Олексій Оболенський.

"Оскільки немає ніяких об'єктивних підстав підозрювати наявність дентофобії за життя імператора Миколи Олександровича, стан зубів черепа № 4 ніяк не співвідноситься з регулярним відвідуванням стоматолога, а видалення зубів № 46 і 38 на нижній щелепі імператора не підтверджується історичними джерелами про життя Миколи ІІ у квітні-травні 1918 року, можна зробити висновок про те, що твердження про належність черепа № 4 імператору Миколі Олександровичу дуже суперечливе та не має під собою об'єктивних підстав", - стверджують вчені.

Крім того, експертиза дозволяє зробити висновки про те, що знайдені останки не належать імператриці Олександрі Федорівні та князівнам Ользі Миколаївні, Тетяні Миколаївні та Анастасії Миколаївні, зважаючи на множинну наявність карієсу та пародонтиту на зубах, що не піддавалися зуболікарському лікуванню не менше 1-2 років до смерті власників черепів.

Отже, думка дантиста однозначна: у членів імператорської сім'ї "зубне господарство" не могло перебувати в такому запущеному вигляді, як у людей, чиї останки виявлені під Єкатеринбургом. Це дозволяє говорити про те, що "єкатеринбурзькі останки" не належать царській сім'ї Романових.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...