Поки був у відрядженні: У Києві пограбували квартиру заступника глави МЗС України

На даний момент правоохоронці розшукують злочинців. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка в поєднанні з проникненням в житло) КК.

Ілюстрація: ЗМІ

У Дніпровському районі Києва пограбували квартиру одного із заступників міністра закордонних справ України, коли той був у робочому відрядженні, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.

На даний момент точна дата пограбування невідома. Злочин міг статися з 9 по 13 березня. З квартири грабіжники винесли телефон і годинник.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...