Поки люди голодні: У мережі показали, чим харчуються "міністри" "ЛНР" (фото)

Кремлівський пропагандист, який пише репортажі на території окупованої частини Луганщини майже захлинувся щенячою радістю з приводу неочікуваної можливості опинитися в їдальні верхівки "ЛНР".

Засідання так званої Ради міністрів "ЛНР". Ілюстрація:www.youtube.com

Кремлівський пропагандист Адік Адіков в якості заохочення отримав право пообідати в їдальні "Радміну ЛНР" з дуже низькими цінами. Відповідні фото меню були опубліковані в соцмережі на сторінці пропагандиста, інформують Патріоти України.

Згідно ілюстрації, 100 г коньяку Hennessy VSOP обійдеться в їдальні всього лише в 55 рублів (близько 16,4 грн - ред.). Ескалоп з журавлинним соусом коштує 58,5 рублів за 280 г (близько 17,5 грн - ред.).

Адіков написав, що його в "Радміні" нагородили за "вагомий внесок у інформаційне протистояння пропаганді київської хунти".

"Після цього запропонували пообідати і поспілкуватися на різні "конфіденційні" теми. Нічого такого секретного не відбувалося. Але ось, що я хотів вам розповісти: в республіці все реально йде до кращого. Хто не вірить, дивіться самі, меню з їдальні Ради Міністрів ЛНР, зробив кілька фотографій на мобільний. (вибачте за якість)

Патріотичні назви страв, низькі ціни, все у нас добре! На заздрість укропам викладаю фото. Дивіться і пускайте слюні "ніщеброди"!" - похвалився Адіков, якого пустили поїсти в їдальню для верхівки "ЛНР".

"Укри, от скажіть, у вас можуть запросити простого жителя скажімо, Чернігова, пообідати в їдальні Кабміну чи Верховної ради? То-то й воно ... у нас до людей ставляться людяніше", - не вгамовувався Адіков.

Про те, чи запрошують поїсти в цю їдальню жителів окупованої частини Луганщини, пропагандист натомість нічого не написав.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...