Поки мати пиячила: У Сумах ледь не замерзла однорічна дівчинка (відео)

У Сумах поліція врятувала однорічну дівчинку, яка ледь не замерзла. Дитина була на 10-градусному морозі, поки її мати розпивала спиртні напої, повідомляють Патріоти України.

Правоохоронців викликали схвильовані сусіди, які декілька годин поспіль чули під під'їздом дитячий плач. Приїхавши на виклик, поліцейські побачили чоловіка й жінку, які пили. Дитина в колясці заходилася від плачу. Зауваження патрульних мати проігнорувала, тому вони схопили дитину і почали відігрівати її в авто. За словами медиків, які прибули на виклик, маля було дуже переохолоджене. Дитину забрали у лікарню.

"Під час візуального огляду виявили посиніння обличчя і кінцівок пальців рук. Прийняли рішення про зігрівання дитини в патрульному авто, після чого її передали швидкій допомозі", — розповів інспектор Андрій Білицький.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...