Поки не президент: На Гриценка в Одесі напали тітушки (відео)

Поліція нікого з нападників не затримала, але для припинення зіткнень застосувала сльозогінний газ.
Анатолій Гриценко. Ілюстрація: Обозреватель.

В Одесі невідомі влаштували провокацію проти кандидата в президенти України і лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка, передають Патріоти України.

"В Одесі 30 тітушок напали на Анатолія Гриценка та активістів, які прийшли на зустріч з опозиційним політиком. Перед зустріччю мав бути ефір на радіо, ефір зірвали, але зустріч з одеситами відбулася", — повідомив громадський активіст і політичний діяч Андрій Юсов у Facebook.

"Нападники спочатку перекрили шлях Гриценку в приміщення, потім напали на активістів, які його супроводжували. У хід пішли палиці, кулаки, полетіли яйця", — розповів він.

За словами Юсова, поліція нікого з нападників не затримала, але для припинення зіткнень застосувала сльозогінний газ. У результаті інциденту є постраждалі, яким була викликана швидка. Постраждалі та свідки спілкуються з поліцією.

"Попереду нападників були кілька асоціальних елементів, для прикриття, самі бойовики були в масках. Це відвертий акт залякування демократичної опозиції, одеським активістам не звикати, але такого нахабства з боку місцевих тітушок ніхто не очікував. В Одесі подібні речі не відбуваються без відома й участі команди Труханова, якщо злочинців захочуть знайти, це буде зробити не важко. Медведчук в Україні відчуває себе як частину влади, а демократична опозиція отримує ось такі подарунки. З часів Януковича методи не змінюються...", — написав Юсов.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...