Поліцейські шоковані нахабством: Майбутній юрист продемонструвала (з її слів "недоучкам"), як потрібно поводитись

Жінка, влаштувавши скандал, нецензурно висловлювалася і погрожувала поліції.

Ілюстрація: .gromada.ks.ua

"Близько 22-ої години патрульні отримали повідомлення про те, що в двері домоволодіння, розташованого по вулиці Генерала Попеля, стукає колишній чоловік", - повідомляє на своїй сторінці в Фейсбук патрульна поліція Миколаєва, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"За вказаною адресою інспектори побачили невідомого. Він розповів, що в домоволодінні знаходиться його дружина із сестрою та не пускають його всередину. У цей момент на вулицю вийшли дві жінки. І якщо заявниця почала пояснювати в цьому річ, то інша одразу почала поводити себе неадекватно.

Щоб вона не заважала розбиратися в ситуації, один з охоронців порядку посадив її до службового автомобілю. Там вона продовжила висловлюватись нецензурною лайкою, проклинаючи при цьому патрульних. У результаті її разом із чоловіком інспектори доставили до відділу поліції, де на нього склали адмінматеріали за появу в громадському місці в нетверезому стані, а на неї - за дрібне хуліганство.

Зі слів правопорушниці вона навчається на 5-у курсі Миколаївського ВУЗу і планує стати юристом. Крім нецензурної лайки та погроз жінка вказувала інспекторам, що вони недоучки, а вона вже за кілька років буде депутатом.

У подальшому вона звернулась із заявою до відділу поліції та до органів прокуратури, адже вважає, що патрульні порушили її права. Коли їй продемонстрували відео, вона сказала, що їй не соромно і нічого страшкого у своїй поведінці вона не вбачає".

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...