Поліцію Житомирщини очолив герой АТО

Новопризначений керівник є справжнім бойовим офіцером, патріотом України, а його честь і гідність гартувалися в Іловайському котлі на сході країни.

В'ячеслав Печененко. Фото: прес-служба Національної поліції.24 травня в Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області перший заступник Глави Нацполіціі України Вадим Троян представив особовому складу житомирської поліції нового керівника обласного відомства полковника поліції В'ячеслава Печененка. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Департамент комунікації Нацполіціі України.

До вступу на цю посаду Печененко керував полком патрульної служби поліції особливого призначення Дніпро-1. Троян зазначив, що призначений керівник є справжнім бойовим офіцером, патріотом України, а його честь і гідність гартувалися в Іловайському котлі на сході країни.

В'ячеслав Печененко з 1992 року служив у Національній гвардії України, а з 2000 по 2011 рік - у Внутрішніх військах МВС України: у м.Львові - начальником штабу зенітного дивізіону, у Дніпропетровську - заступником начальника штабу. З травня 2014 року - у лавах першого добровольчого формування особливого призначення в структурі МВС України - полку патрульної служби поліції особливого призначення "Дніпро-1" Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, де був заступником командира, а з вересня 2014 року - очолив полк. Нагороджений державними орденами Данила Галицького, "За мужність" ІІІ ступеня.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...