Політикі слабкі, народ - сильний: Руслана розповіла, що думає про тих, хто прийшов з Майдану до влади (відео)

Громадські ініціативи українського народу вразили цілий світ, запевняє співачка.

Руслана Лижичко. Фото: скрін відео

Співачка розмовляла з Катериною Осадчею у програмі Світське життя і заявила, що на її думку Тоня Матвієнко зможе принести перемогу Україні на конкурсі "Євробачення". Також Руслана пишається тим, що отримала нагороду від премії "Жінка ІІІ тисячоліття", передають Патріоти України.

-Руслано, вітаю тебе з черговою нагородою!

-Це, напевно, найгарніша статуетка. Всім жінкам України потрібно встановити таку десь на площі.

-Як мрію про струнку талію.

-Може, це нескромно звучить, але українські жінки найкрасивіші.

-Днями українці відзначали річницю з моменту, коли зібрався Майдан. Чим більше часу проходить, тим більше ти зневірюєшся в тому, що відбувається в українській політиці.

-Ті люди, які прийли сьогодні у владу - вони слабі, слабаки. Проте мене вразило наше суспільство. І це той позитив, який мене сьогодні тримає. Громадські ініціативи перевершили мої сподівання, і навіть сподівання світу.

-Нещодавно Злата Огнєвіч склала свої депутатські повноваження. Чи вразила тебе ця новина?

-Фактично всі музиканти, які потрапили в парламент, пришйли одну й ту саму долю, крім Таїсії Повалій, мабуть, її доля нам невідома в якості парламентаря. Коли я почула, що Злата склала повноваження, я сказала "респект".

Я вважаю, що вона обрала собі не найкращу компанію, думаю, що вона навіть не встигла рот відкрити. Напевно, їй встигли його закрити і вона, як нормальна українська дівчина, сказала: "дуже дякую, до побачення"!

-Чи чекала на це? Ти Златі бажала, аби її доля в Парламенті була довшою, ніж твоя.

-Місце Злати на сцені, вона фантастична співачка і я дуже рада, що вона повернулася в музику і можу її з цим тільки привітати.

-Нещодавно ти сказала, що знаєш, якій співачці потрібно представляти Україну на "Євробаченні", аби знову привезти перемогу. Це твоя підопічна з першого сезону "Голосу країни" Тоня Матвієнко.

-Її голос дійсно екзотика. Її манера дійсно передає, правда, іншу Україну, ніж показувала я. Але якщо вона поїде і зробить те, про що ми з нею говорили, я дійсно вірю в перемогу України.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...