"Полювання" відкрив снайпер: На Донбасі стався запеклий бій

Бій тривав до 18:30. Бійці бригади не понесли втрат.

Ілюстрація: rbc.ua

Надвечір минулої доби бійці 93-ї бригади вели бій на одному з опорних пунктів. Про це йдеться у повідомлені прес-служби 93 ОМБр, повідомляють Патріоти України.

О 17:20 на одному з опорних пунктів 93-ї окремої механізованої бригади розпочався бій. Противник спочатку відкрив вогонь з автоматичного гранатомету АГС-17, потім до бою були залучені гранатомети РПГ-7 та СПГ-9 й великокаліберні кулемети та стрілецька зброя. Також бойовикі відкрили вогонь з озброєння БМП-2. Під прикриттям обстрілу на бійців бригади полював снайпер.

Військовослужбовці ЗСУ відкрили вогонь у відповідь з озброєння БМП-2, а також гранатометів АГС-17, СПГ-9 та РПГ-7, стрілецької зброї та кулеметів.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...