"Положение у меня и семьи катастрофическое": Бойовик з Горлівки поскаржився на важке життя в "ДНР"

Пособник терористів написав меру окупованого міста слізний лист, у якому звинуватив Україну, яка з 2014 року "заборгувала" йому пенсію.

Бойовик "ДНР". Ілюстрація:Donbass.ua

Житель Горлівки, який воював на боці "ДНР", написав жалібний лист "меру" міста через зубожіння. Про це повідомляє сайт Gorlovka, передають Патріоти України.

Він поскаржився на те, що залишився нікому не потрібен після того, як його комісували. Тепер Сергій Уваров розраховує на патріотизм "мера".

"Я, Уваров Сергей Иванович, горловчанин, судим, пенсионер (последнее место работы "Донецкоблэнерго"), бывший "ополченец" ВС "ДНР" обращаюсь к Вам, уважаемый Иван Сергеевич с просьбой помочь мне трудоустроиться, так как имею семью (престарелую мать жены - 2400 р. пенсии, безработную жену, швею и сына четвероклассника)", - пише він.

Колишній боєць "ДНР" зазначив, що становище його сім'ї катастрофічне. В армію не беруть через папілому, яку "заробив в окопах" і за віком, а прожити на свою пенсію і пенсію тещі нереально. При цьому Уваров описав всі свої заслуги перед "ДНР".

У відповідь йому запропонували тимчасову роботу - білити бордюри, але він відмовився.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...