Полтавщина оплакує 22-річного земляка-десантника, котрий вчора склав голову у боях під Авдіївкою

Трагедія сталася, коли сили противника обстріляли позиції українських військ.

Вічна слава загиблому Герою... Ілюстрація: соцмережі.

Бійця мобілізували у серпні 2015 року. Учора, 25 березня, в зоні АТО загинув 22-річний кременчужанин Олег Довбня, повідомляють Патріоти України з посиланням на Кременчуцьку газету.

За даними міськвійськкомату, трагедія сталася, коли сили противника обстріляли позиції українських військ, розташованих поблизу Авдіївки Донецької області. Олега Довбню до лав ЗСУ призвали 13 серпня 2015 року. Він проходив службу у 81-й аеромобільній бригаді і був старшим розвідником.

Нагадаємо, що зараз проросійські бойовики продовжують активні спроби встановити контроль над промисловою зоною Авдіївки на Донеччині. Раніше "Патріоти України" також повідомляли, що за минулу добу в зоні проведення АТО в результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, 11 зазнали поранень.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...