Помер актор, який грав одного із головних персонажів серіалу "Беверлі Гіллз"

Люк Перрі потрапив до лікарні у день, коли телекомпанія Fox оголосила про перезапуск серіалу "Беверлі Гіллз".

Люк Перрі. Фото: соцмережі.

У США у віці 52 років помер зірка "Беверлі Гіллз" Люк Перрі. Про це повідомляє Dailymail.co.uk, передають Патріоти України.

Зірка популярного у 90-ті роки серіалу "Беверлі Гіллз" Люк Пері помер після інсульту у лікарні. В момент смерті поруч були його діти Джек і Софі, наречена Венді Медісон Бауер, колишня дружина Мінні Шарп, мати Енн Беннетт, вітчим Стів Беннетт і його брати і сестри, Том Перрі і Емі Кодер.

28 лютого він був екстрено госпіталізований з інсультом. Коли медики прибули до нього додому, він ще міг відповідати, але згодом його стан різко погіршився, йдеться в повідомленні.

Люк Перрі потрапив до лікарні у день, коли телекомпанія Fox оголосила про перезапуск серіалу "Беверлі Гіллз". У зйомках мали намір задіяти і Люка Перрі, зазначається у повідомленні.

Люк Перрі народився 11 жовтня 1966 року в Огайо, США. Став відомим завдяки ролі Ділана Маккея в молодіжному культовому серіалі "Беверлі Гіллз". Актор відмінно вжився в роль серцеїда й чарівного героя, що було не важко, адже вони дуже схожі з героєм і в житті. До цього знявся у трьох популярних серіалах "Люблячі", "Інший світ". В останні роки грав Фреда Ендрюса в серіалі "Рівердейл".

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...