Помер актор, який зіграв у фільмах "Термінатор" та "Гремліни"

За свою тривалу кар'єру Дік Міллер встиг знятися в більше, ніж сотні фільмів.

Актор Дік Міллер. Фото: RTE.

У Лос-Анджелесі помер актор Дік Міллер, відомий по фільму Термінатор і ряду інших стрічок. На момент смерті артисту було 90 років. Про це пише RTE, передають Патріоти України.

За свою тривалу кар'єру він встиг знятися в більш, ніж сотні фільмів. Представник актора зазначив, що він помер з природних причин. "Його почуття гумору і унікальний погляд на світ принесли йому багато друзів і шанувальників по всьому світу", - зазначили родичі покійного в офіційному зверненні.
Серед фільмів, в яких зіграв Міллер - "Термінатор", "Передмістя", "Після роботи", "Гремліни" і "Я хочу тримати тебе за руку". Роботою, яка принесла йому популярність стала стрічка "Відро крові", що вийшла в 1959 році.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...