Помер легендарний український тренер

На 80-му році життя помер колишній тренер "Карпат" Іштван Секеч. Про це заявляє офіційний сайт львівського клубу, повідомляють Патріоти України.

Секеч народився в Закарпатті в 1939 році. У той час дана територія була під владою Угорщини. Під час перебування футболістом виступав за київське "Динамо", харківський "Авангард", львівський та одеський СКА, московський ЦСКА і одеський "Чорноморець".

Завершивши кар'єру футболіста Секеч став тренером. У 1979 році під керівництвом Секеча "Карпати" здобули путівку до вищої ліги чемпіонату СРСР. У 1982 році він з "Пахтакором" посів шосте місце в радянському чемпіонаті. У 1990 році очолив шепетівський "Темп", з яким через рік став володарем Кубка Української РСР. Також працював з такими відомими клубами, як "Океан" (Знахідка), "Луч" (Владивосток), "Перлина" (Сочі),"ЦСКА-Памір" (Душанбе).


У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...