Помер на місці: Дружина вбитого у Києві співробітника УДО розкрила подробиці трагедії

Дружина вбитого в Києві співробітника УДО Василя Хмелюка розповіла подробиці трагедії. Про це дружина Василя Аліна Хмелюк написала на своїй сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

"Убили Мого Чоловіка! Розповім все як є, так як сил немає читати цю маячню журналістів", - написала вона. Аліна описала ситуацію, уточнивши, що вона з чоловіком, сином, родичами і друзями поверталися з гостей на машині. На в'їзді в квартал Василь не пропустив собаку, яка належала підозрюваному у вбивстві Петру Очеретяна. На цьому грунті у них почався конфлікт. Василь вийшов з машини, щоб поговорити і з'ясувати ситуацію. Однак боксер вдарив його в голову і він впав.

Також Аліна підкреслила, що пістолета у її чоловіка не було. Під'їхала "швидка" вже не змогла допомогти Василю. Він помер на місці від крововиливу в мозок.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...