Помер останній педіатр: У окупованому Іловайську назріває медична катастрофа

Проблема нестачі лікарів стоїть настільки гостро, що про це вже почали говорити так звані чиновники терористичної "ДНР".
Окупований Іловайськ. Фото: соцмережі.

В окупованому бойовиками Іловайську Донецької області не залишилося жодного педіатра. Останній дитячий лікар у місті помер, а його місце так і залишилося не зайнятим. Для лікування дітей у захопленому населеному пункті терористи намагаються залучати медиків з інших міст, пишуть "Новости Донбасса", передають Патріоти України.

Проблема нестачі лікарів стоїть настільки гостро, що про це вже почали говорити так звані чиновники терористичної "ДНР". "Міністр охорони здоров'я "ДНР" Ольга Долгошапко заявила: щосереди і п'ятниці в місто приїжджають лікарі з Харцизька. Щопонеділка і вівторка вести прийом приїздять співробітники з "медичного університету ім. Горького". Невідкладну допомогу надає швидка допомога", ‒ пояснили у виданні.

Згідно з даними від 2016 року, в Іловайську проживало понад 15 000 осіб. Як відомо, бої за Іловайськ стали одними із найжорстокіших, які вела українська армія із російськими загарбниками. Спроби звільнити місто від терористів і найманців у 2014 закінчилися смертю понад 360 військових, пораненнями 400 і полоном 300 захисників України.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...