Помер останній педіатр: У окупованому Іловайську назріває медична катастрофа

Проблема нестачі лікарів стоїть настільки гостро, що про це вже почали говорити так звані чиновники терористичної "ДНР".
Окупований Іловайськ. Фото: соцмережі.

В окупованому бойовиками Іловайську Донецької області не залишилося жодного педіатра. Останній дитячий лікар у місті помер, а його місце так і залишилося не зайнятим. Для лікування дітей у захопленому населеному пункті терористи намагаються залучати медиків з інших міст, пишуть "Новости Донбасса", передають Патріоти України.

Проблема нестачі лікарів стоїть настільки гостро, що про це вже почали говорити так звані чиновники терористичної "ДНР". "Міністр охорони здоров'я "ДНР" Ольга Долгошапко заявила: щосереди і п'ятниці в місто приїжджають лікарі з Харцизька. Щопонеділка і вівторка вести прийом приїздять співробітники з "медичного університету ім. Горького". Невідкладну допомогу надає швидка допомога", ‒ пояснили у виданні.

Згідно з даними від 2016 року, в Іловайську проживало понад 15 000 осіб. Як відомо, бої за Іловайськ стали одними із найжорстокіших, які вела українська армія із російськими загарбниками. Спроби звільнити місто від терористів і найманців у 2014 закінчилися смертю понад 360 військових, пораненнями 400 і полоном 300 захисників України.

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...