Помер відомий музикант, учасник групи "Машина времени"

Володимир Сапунов довго хворів та в останні роки пересувався в інвалідному візку.

Володимир Сапунов. Фото: соцмережі.

В ніч з 5 на 6 травня помер колишній директор і учасник групи «Машина времени» Володимир Сапунов. Про це РБК повідомив прес-секретар «Машины времени» і «Воскресенья» Антон Чернін, передають Патріоти України.

«Він хворів дуже довго, у нього було серйозне онкологічне захворювання. Володимир Борисович вже більше десяти років пересувався в інвалідному візку. Весь цей час він продовжував керувати «Машиною времени» і «Воскресеньем», - пояснив Чернін.
За його словами, від керівництва групою «Машина времени» Сапунов відійшов в кінці 2017 року, але залишився учасником групи. «Після чергового раунду боротьби з хворобою він помер», - сказав прес-секретар.
Володимир Сапунов народився в 1953 році в Краснослободську. В кінці 1960-х років грав разом з молодшим братом, музикантом Андрієм Сапуновим, в шкільній групі «Ельфи». В інтерв'ю Сапунов розповідав, що в 1970-х роках складав пісні, а потім зайнявся поезією. «Знову щось вийшло. У всякому разі довів собі, що можу і це. Багато склав в кінці 1980-х - початку 1990-х. Але знову-таки переключився на інші заняття», - говорив Сапунов.

На початку 1990-х років Сапунов працював на радіо «Максимум», керівником «Воскресенья» він став в 1993 році, «Машины времени» - в 1994 році. У 2009 році запропонував свою пісню «На парі крил» для альбому «Машины времени» під назвою «Машини не паркувати». Пісня була написана ще в 1976 році. У 2014 році Сапунов представив власний альбом «Бег in the USSR».

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...