Помер відомий радянський та російський актор

​Народний артист Росії Олексій Жарков помер 5 червня на 69-му році життя.

Олексій Жарков. Фото:ednistinfo.com

Актор театру і кіно Олексій Жарков помер на 69-му році життя після тривалої хвороби.Про це пише Телеграф, інформують Патріоти України.

"Пішов надзвичайно талановитий артист, скромний, добрий чоловік", - відзначили в СКР.

На початку березня у актора стався інсульт. У 2012 році він вже переносив його з тимчасовою паралізацією. Останнім часом Жарков жив на підмосковній дачі.

У його творчій біографії понад 130 ролей у кіно, в тому числі у фільмах "Нічна подія", "Кримінальний талант", "В'язень замку Іф", "Імітатор" і "Не будіть сплячого собаку". Жарков - народний артист Росії і кавалер ордена Дружби.

Актор народився в Москві і закінчив Школу-студію МХАТ. У 1971-1988 роках він працював в Театрі імені Єрмолової, потім перейшов в МХТ імені Чехова, а в 2000 році знову повернувся на колишнє місце.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...