Помер відомий український журналіст і блогер (фото)

У Кіровоградській області в Олександрівській лікарні помер відомий журналіст і блогер Руслан Гаврилов. Про це розповів Сергій Тримбач на своїй сторінці в соцмережі Facebook, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що трагедія сталася 5 листопада. Раніше у олександрійського блогера, члена спілки журналістів лікарі диагностровали злоякісну пухлину в правій легені.

У коментарях до повідомлення підписники Тримбача висловлюють свої співчуття у зв'язку зі смертю журналіста: "Світла йому пам'ять"; "Вічна пам'ять"; "Співчуваю дружині і дітям"; "Шкода, що його вже не буде з нами. І коли-небудь зустрінемося"; "Співчуваю рідним і близьким Руслана! Завжди рано йдуть кращі!".


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...