Помста? На Одещині стріляли у депутата

54-річного чоловіка госпіталізували з травматичними ушкодженнями стегна.

Фото: ФБ

У Чорноморську Одеської області вночі стріляли у депутат міськради, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ГУ НП в Одеській області.

"Подія сталася близько першої години ночі біля будинку потерпілого. До його автомобіля підбіг невідомий та, здійснивши декілька пострілів з травматичної зброї через водійське вікно, з місця події втік. Постраждалого з тілесними ушкодженнями у вигляді поранення стегна було доставлено до лікарні", - сказано у повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Вживаються заходи по встановленню та затриманню особи, яка вчинила вказане правопорушення. Слідство триває.

"Надто рано, щоб піти, але його вже немає": У родині Френсіса Нганну сталася страшна трагедія

вівторок, 30 квітень 2024, 17:56

Титулований боєць UFC Френсіс Нганну, який зумів у дебютному бою у професіональному боксі відправити в ноудаун самого Тайсона Ф'юрі, повідомив про смерть свого синочка, якому було лише 18 місяців, передають Патріоти України. «Надто рано, щоб піти, але ...

Більше не звинувачують? Суд зняв електронний браслет із митрополита Павла

вівторок, 30 квітень 2024, 17:52

Печерський районний суд не продовжив митрополиту УПЦ МП Павлу зобов’язання носити електронний засіб контролю. Про це у коментарі "РБК-Україна" розповіла прес-секретар Київської обласної прокуратури Олена Ковальова, передають Патріоти України. Сьогодні ...