Помста? У Києві спалили авто відомого адвоката (фото)

Відзначається, що машина загорілася приблизно о 23:40.

Фото: ЗМІ

У ніч на вівторок, 27 лютого, у дворі житлового будинку на вулиці Михайла Омеляновича-Павленка в Києві невідомі спалили автомобіль відомого адвоката Віктора Петруненка, повідомляють Патріоти України з посиланням на kiev.informator.ua.

"Двоє чоловіків кинули під припаркований Lexus сумку і зникли. Після цього машина спалахнула. Сумка була наповнена пластиковими пляшками із запальною сумішшю. Якою саме - встановить слідство", - сказано в повідомленні.

Палаючу машину помітив охоронець автостоянки. Він намагався загасити пожежу вогнегасником, але це не дало ніяких результатів. Чоловік викликав рятувальників і патрульних.

У результаті інциденту у Lexus повністю вигорів двигун. Полум'я також зачепило припарковану поруч Volvo. В автомобілі трохи поплавився бампер і радіаторні грати. На місці працювала патрульна поліція і слідчо-оперативна група. Ніхто не постраждав.

Видання уточнює, Петруненко впевнений, що підпал його Lexus - це попередження. За його словами, таким чином його намагаються залякати люди народного депутата облради Віктора Світовенка, проти якого адвокат вже близько 15 років веде справу за фактом незаконного заволодіння об'єктом нерухомості по вулиці Шота Руставелі, 11.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...