Помирають навіть качки: Соцмережі стривожили моторошні фото з окупованого Донецька

Місцеві припускають, що загибель мешканців Кальміуса викликана скиданням у річку якоїсь специфічної речовини.
Кальміус у окупованому Донецьку. Фото: РБК.

В окупованому Донецьку на річці Кальміус зафіксована масова загибель риби і водоплавних птахів. Про це свідчать фото, опубліковані на Twitter сторінці видання 62.ua, передають Патріоти України.

Користувачі мережі стривожені мором, який почався раптово. "Яке тільки г**но в Кальміус не зливається, і ніколи ніякого масового мору не було. Дуже тривожна новина насправді", - пише користувач Twitter під ніком "ІнжиНегр".

У коментарях припускають також, що загибель мешканців Кальміуса викликана скиданням у річку якоїсь специфічної речовини.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...