Попались: На Одещині на хабарі у $ 15 тис. затримали посадовців вишу

Затримані вимагали від приватного підприємця 15 тисяч доларів США за передачу в оренду приміщень інституту для їх реконструкції під готель.
Фото: ЗМІ

В Одеській області правоохоронці припинили діяльність злочинної схеми, яку організували директор наукового інституту та керівник дослідного господарства даної установи. Посадовці налагодили схему незаконного збагачення, вони вимагали кошти за передачу в оренду складських приміщень, які перебували на балансі інституту, для ведення різних видів діяльності, повідомляють Патріоти України.

Посадовці вимагали від приватного підприємця 15 тисяч доларів США за передачу в оренду приміщень інституту для їх реконструкції під готель і ведення підприємницької діяльності, йдеться у повідомленні.

"Сьогодні, 30 травня, поліцейські затримали двох посадовців одночасно у момент одержання ними частини неправомірної вигоди. Затримання відбувалося у службових кабінетах керівників. За підписання договору оренди вони одержали 20 тисяч гривень, з яких 15 тисяч гривень отримав керівник інституту Національної академії аграрних наук України, 5 тисяч гривень – директор дослідного господарства цього наукового інституту", - йдеться в повідомленні.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...