Попався: На Донбасі затримали терориста, який охороняв збитий Boeing 777 рейсу MH17 (фото, відео)

Правоохоронці зони ООС затримали сепаратиста, який був членом незаконного збройного формування "Восток". До лав терористів чоловік вступив у 2014 році. До того моменту 41-річний громадянин України відсидів строк за згвалтування, повідомляють Патріоти України.

Після того, як його відпустили він приєднався до лав ДНР. Виконував накази російського керівництва, за його словами був свідком знущань бойовиків над мирним населенням. Сепаратист стверджує, що на його очах розстріляли місцеву жительку.

Підтвердженням злочинів стали дані з його особистих сторінок в соцмережах. Також в чоловіка знайшли фотографії, де він позував поруч з уламками збитого російськими бойовиками пасажирського літака Boeing 777 рейсу MH17 малайзійських авіаліній.

Стало відомо, що сепаратист впродовж 2-х місяців охороняв залишки літака та доказів того, що літак збили саме росіяни з непідконтрольного українській владі населеного пункту Грабово Шахтарського району Донецької області.

У листопаді 2014 року він дезертував та переховувався у захопленому росіянами Єнакієвому. Потім бойовик вирішив почати життя з початку та перебрався у підконтрольний українському уряду Торецьк. Наразі тривають слідчі дії.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...