Попався: На Запоріжжі затримали донецького депутата-сепаратиста

Після провального референдуму обранець утік із селища і тривалий час переховувався від правоохоронців у південно-східних регіонах України, де намагався налагодити свій бізнес. Зловмисника було оголошено у розшук.

Фото: ЗМІ

У Запорізькій області затримали депутата Великоновосілківської районної ради Донеччини, що у 2014 році організував там незаконний референдум, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр СБУ.

Колишнього депутата райради, який підозрюється у посяганні на територіальну цілісність та недоторканість України, затримали у Запорізькій області.

У травні 2014 року депутат організував та провів мітинг серед мешканців донецького селища Велика Новосілка. Зловмисник публічно звертався із закликами до відокремлення регіону від України та створенню фейкового "совета донецкой народной республики".

Після провального референдуму обранець утік із селища і тривалий час переховувався від правоохоронців у південно-східних регіонах України, де намагався налагодити свій бізнес. Зловмисника було оголошено у розшук.

Співробітники СБ України встановити місце перебування колишнього депутата та на підставі рішення суду затримали його у Запорізькій області. Нині йому повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 110 (осягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України і взяли під варту.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...