Порятунок героїв: У Києві канадські лікарі безкоштовно оперуватимуть бійців АТО

Будь-який поранений боєць вже може записатися на консультацію.

Ілюстрація: myvin.com.ua

У Києві 24 лютого – 05 березня 2017 року канадські медики проводитимуть безкоштовні пластичні операції пораненим активістам Майдану і бійцям АТО. Про це повідомляє Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операція, передають Патріоти України.

З такою ініціативою виступила Канадсько-Українська Фундація спільно з урядом Канади. Всі операції є безкоштовними. Очікується, що буде прооперовано близько 30-40 пацієнтів.

Канадські лікарі спільно з українськими колегами проведуть операції на обличчі і верхніх кінцівках, а також займуться усуненням посттравматичних черепно-лицевих деформацій, дефектів м’яких тканин і рубців. Будь-який бажаючий поранений може записатися на консультацію за телефонами: +38 095 435 30 33 або +38 097 00 555 45.

Норвегія почала відмовляти у захисті певним категоріям українців: Що відбувається

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:30

Норвегія вже відмовила у тимчасовому захисті кільком українцям, які або походять з "безпечних" регіонів, або не проживали в Україні на момент вторгнення Росії у 2022 році, передають Патріоти України. Уряд Норвегії оголосив про низку заходів жорсткої ек...

"Голь на выдумку хитра": Окупант без ніг зробив собі протези з порожніх пляшок, оскільки "наддержава" не запропонувала нічого кращого (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:20

Російським загарбникам, які залишили свої кінцівки в Україні, не вистачає протезів, у зв’язку з чим виникає потреба робити щось самотужки, використовуючи для цього будь-який мотлох, зазначають Патріоти України. Так, у соцмережах з’явилося відео з війсь...