Порошенко збирається профінансувати будівництво Музею воїнів АТО та Музею Героям Небесної Сотні

Президент України доручив виділити кошти на Музеї Героям при складанні бюджету 2017 року

Фото: "Обозреватель"

Президент України заявив, що у Державному бюджеті 2017 року має бути передбачено фінансування будівництва Музею Героям Небесної Сотні та Музею воїнам АТО. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Президента.

Під час засідання Ради національної безпеки та оборони Петро Порошенко наголосив, що вже більше двох років на сході України ведуться бойові дії і не можна забувати свого морального обов’язку перед тими, хто зробив важливий внесок у справу захисту Батьківщини.

"Наголошую на тому, щоб в державному бюджеті була стаття, яка б передбачала будівництво пам’ятника та Музею воїнам-АТО, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави. Так само як і передбачені видатки на будівництво музею Героїв Небесної Сотні спільно із міським бюджетом міста Києва", - сказав Президент.

Також Порошенко додав, що до Дня захисника України необхідно прозвітувати про Музей воїнам-АТО. А до річниці Революції Гідності - про Музей Героїв Небесної Сотні.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...